πολιτισμός · πολιτική · τεχνολογία · εκδήλωση

Έκθεση Athens International 2009

defenceΗ Έκθεση «Athens International 2009» Defence, Security, Energy and Civil Aviation θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 21 έως την Κυριακή 24 Μαΐου 2009, στο νέο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» (www.metropolitanexpo.gr), στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και του Δήμου Αθηναίων.
Λεπτομέρειες σχετικά με τον εκθεσιακό χώρο και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα βρείτε στο http://www.athensint.gr .
Τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης (22/5/09) θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με τη συνεργασία τριών έγκυρων ερευνητικών ιδρυμάτων: του ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής), το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και το Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου.
Η εταιρία Expansion, η οποία οργανώνει την “Athens International”, εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στους τομείς της άμυνας, της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο από το 1990. Μεταξύ των διαφόρων δραστηριοτήτων της, η Expansion εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό ΑΜΥΝΑ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ και εξειδικεύεται στη διεξαγωγή ερευνών εκτίμησης κινδύνου και στην παροχή στρατηγικών συμβουλών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s