αθλητισμός

Kokalis go home

Η ανόρθωση απέκλεισε τον Ολυμπιακό από τους ομίλους του champions league!

Πρώτος και τελευταίος που φταίει είναι ο πρόεδρος! Επιτέλους να σταματήσει η προστασία για τον Κόκκαλη. Όλα τα λεφτά που δίνει δίνονται για την προβολή του ονόματός του και μόνο. Έδωσε τόσα λεφτά φέτος και κατάφερε να διώξει Λεντέσμα και Λούα-λούα, παικτάκια που σπάνια βλέπαμε στην Ελλάδα. Κατάφερε να αδειάσει όλη την επίθεση της ομάδας που παίζει με 2 επιθετικούς και τον Ντιόγκο που ακόμη δεν έχει ανοίξει τις βαλίτσες του. Καί όσοι παίκτες ήρθαν φέτος, ήρθαν τόσο αργά που είναι απορίας άξιον πως συνενοούνται μεταξύ τους.

Τον Ίβιτς που τον είχε θεό πέρυσι τον έστειλε σπίτι του χωρίς καμμία εξήγηση. Γιατί; Δεν ήταν καλός ξαφνικά; Τον έκλεψε; Τι; Θέλουμε εξηγήσεις.

Ο Πέτρος, που έδειξε πραγματικό επίπεδο, που είναι; Γιατί έφυγε;

Ο Λεμονής; Αντί να του κάνει άγαλμα τον έδιωξε για να φέρει τον Σεγκούρα που εξακολουθεί και φέρνει βόλτα τον πρόεδρο. Θέλουμε να ξέρουμε γιατί. Στην μετά πέτρινων χρόνων ιστορία του Ολυμπιακού δεν θυμάμαι άλλους πραγματικά πετυχημένους προπονητές πέρα από Μπάγεβιτς και Λεμονή. Και οι δυο έφυγαν χωρίς εξηγήσεις.

Ο Βαλβέρδε δεν περιμένει τον Ολυμπιακό για να δείξει αν είναι καλός. Θέλει όμως χρόνο και ηρεμία να δουλέψει. Μάλλον δεν θα του δωθούν ποτέ.
Από την περυσινή ομάδα έφυγε ένας πετυχημένος προπονητής και τεχνικός διευθυντής για να έρθει ένας (όντως) μεγάλος προπονητής που είναι όμως αδοκίμαστος στην λογική της μπανανίας. Έφυγαν τουλάχιστον 2 σπάνιοι παίκτες (Λεντέσμα, Λούα-λούα) για να έρθουν ονόματα που μέχρι στιγμής δεν πείθουν. Καί όλα αυτά έγιναν τόσο καθυστερημένα που είναι δεδομένο ότι θέλουν αρκετό χρόνο για να γίνουν ομάδα.
Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο Κόκαλης δίνει μερικά εκ ευρώ και για μήνες τον συζητάει όλη η ποδοσφαιρόφιλη Ελλάδα. Είναι τρελλή διαφήμιση. Οι φίλαλθλοι όμως πρέπει να έχουν απαιτήσεις και τα χρήματα να πιάνουν τόπο.

Όπως πέρυσι ονειρευόμασταν τον Ολυμπιακό. Φέτος βλέπουμε εφιάλτη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s